Om oss

Att hitta en gedigen, trovärdig och fordonsförsäkring är inte lätt – men vår målsättning är att göra det ännu enklare för dig. Med den bakgrunden och målsättningen lanserade vi 2021 sidan bästbilförsäkring.se. Idag är vi en av de största sidorna som har valt att nischa sig om området fordon.

Redaktionell policy

Innehållet på vår sida är producerat av kompetenta skribenter inom området och uppdateras löpande. Vi reserverar för eventuella felskrivningar och vill förtydliga att det alltid är villkor och informationen hos respektive försäkringsbolag som gäller. Som del i vår redaktionella policy granskar vi alltid innehållet för att säkerställa så hög kvalitet som möjligt.

Team

Vi som kontinuerlig samlar in information om olika svenska bilförsäkringar för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Daniel Stensiö

Daniel Stensiö

Samarbeten & tekniskt ansvarig

Linkedin logo
Lukas Brisman

Lukas Brisman

Innehållsansvarig

Linkedin logo

Kontakt

Bästbilförsäkring.se är en del av Försäkrat.se – en av Sveriges största guider inom försäkringsprodukter. För frågor eller funderingar kring vår webbplats vänligen kontakta pxlperfect.se.

PXL Perfect AB driver även andra jämförelsesidor på nätet, såsom Ekonomival.se där du finner jämförelseverktyg inom privatekonomi.