Gofido Bilförsäkring

Gofido Bilförsäkring

Till Gofido Bilförsäkring →

Om Gofido

Gofido fungerar som försäkringsförmedlare av försäkringar från bolaget Eir, som är under Finansinspektionens tillsyn. De erbjuder skräddarsydda försäkringar som ser till att kostnaden hålls så låg som möjligt, samtidigt som kunderna får sina försäkringsbehov tillgodosedda. Målet är att alla Gofidos försäkringstagare ska få hjälp när oturen är framme, utan att behöva betala några överpriser. De erbjuder förutom bilförsäkringar även reseförsäkringar, livförsäkringar och villaförsäkringar.

Teckna en bilförsäkring från Gofido

Bilförsäkringen som Gofido har tagit fram tillsammans med Eir är helt digital och har ingen bindningstid. Du kan teckna den direkt på Gofidos hemsida, och välja den försäkringsnivå som passar din ekonomi och dina behov bäst. Dessutom erbjuds ett antal tilläggsförsäkringar till konkurrenskraftiga priser.

Trafikförsäkring från Gofido

Gofidos trafikförsäkring är den mest grundläggande och billigaste bilförsäkringen som skyddar dig vid skador och olyckor. Den kan ersätta skador på fordon, egendom eller andra personer när det är du som har orsakat en olycka med din bil. Däremot får du ingen ersättning om ditt eget fordon skadas. Det är obligatoriskt att teckna en trafikförsäkring om du vill kunna köra din bil, men vill du ha ett bredare skydd kan du också välja mellan en halv- eller helförsäkring från Gofido.

Halvförsäkring från Gofido

En halvförsäkring inkluderar allt som ingår i trafikförsäkringen, plus ersättning vid en del skador på din egen bil. Då inkluderas stöld-, glas- och brandskador samt ersättning för rättsskydd och bärgningskostnader.

Helförsäkring från Gofido

Helförsäkringen från Gofido innehåller allt som ingår i halvförsäkringen. Men du får också ersättning vid vagnskador, en så kallad vagnskadeförsäkring, så att du är skyddad om din egen bil blir utsatt för skadegörelse eller om du till exempel får plåtskador när du krockar med bilen.

Välj de tilläggsförsäkringar du har behov av

Du kan också välja bland en del tilläggsförsäkringar till din bilförsäkring hos Gofido. Dit hör till exempel ett självriskskydd om du kolliderar med ett djur eller om din bil utsätts för skadegörelse, en hyrbilsförsäkring, en allriskförsäkring samt en försäkring mot maskinskador. Därmed kan du själv välja om du föredrar en låg försäkringspremie eller om du tycker det är värt att ha ett så heltäckande skydd som möjligt.

En helt digital försäkringsupplevelse

En anledning till att Gofido kan erbjuda en bilförsäkring till en av de lägsta kostnaderna på marknaden är att allting sker digitalt. Genom att logga in på dina sidor på Gofidos hemsida med ditt BankID kan du sköta allt som rör din bilförsäkring. Du kan till exempel ändra din försäkring, ladda ner ditt försäkringsbrev, anmäla en skada eller ta kontakt med kundservice. Supporten har öppet på vardagar mellan 09.00 och 17.00, och du kan nå dem både via chatt, telefon och mail.

Vanliga frågor om Gofido bilförsäkring

Nej, du behöver själv säga upp en eventuell bilförsäkring som du har hos ett annat försäkringsbolag genom att kontakta dem personligen. Sedan kan du teckna din försäkring direkt på Gofidos hemsida.

Du kan betala försäkringen månadsvis via ditt bankkonto eller kort. Betalningen sker i förskott den 27:e i varje månad.

Tack vare den senaste tekniken kan Gofido komma fram till rätt priser på din försäkring, och erbjuda olika moduler så att alla försäkringstagare kan hitta rätt alternativ oberoende av livssituation. Att skadehanteringen sker helt och hållet digitalt gör också att kostnaderna kan hållas nere.

Den påverkas av såväl din ålder och bostadsort, som den försäkringsnivå du väljer samt vilken bilmodell du har och hur gammal bilen är.

Till Gofido Bilförsäkring →
Bilder från webbplats
Gofido Bilförsäkring hemsida
Fördelar
  • Trafik, halv- eller helförsäkring
  • Ingen bindningstid
  • Konkurrenskraftigt pris
Trafik
Krishjälp:Ja
Trafikolycksfall:Ja
Självrisk (vållande):1 500 kr
Vagnskada
Självrisk (lägst):4 500 kr
Självrisk (högst):16 000 kr
Stöld
Ljud och bild:20 000 kr
Däck och fälgar:30 000 kr
Självrisk (Stöld):2 000 kr
Maskin
Upp till:8 år eller 10 000 mil
Självrisk:5 000/8 000 kr
Allrisk (ersättning)
Feltankning:5 000 kr
Nyckelförlust:5 000 kr
Kupéskada:15 000 kr
Information om Gofido Bilförsäkring